RockStation

Cosi Bella (So Beautiful) - Itt van John Corabi új szólódala!

2021. augusztus 31. - theshattered

corabicosibella.jpgÚj dalt mutatott a korábban a Mötley Crüe és a The Dead Daisies frontján is bizonyított John Corabi. A Cosi Bella (So Beautiful) az alábbiakban látható-hallható, ha minden igaz, hamarosan jönnek a további dalok is.

John Corabi: "A Cosi Bella egy Martival közös The Dead Daisies dalírós sessionből való. Az enyém volt az eredeti verze ötlet, de a refrén valahogy nem igazán passzolt a képbe. Megmutattam Martinak, tetszett neki az ötlet, így egy sokkal jobb refréntémát rakott hozzá. Felvettük a nyers ötleteket a telefonomra, mind a ketten csak halandzsáztuk a szöveget. A Daisies meghallgatta az ötletet, de úgy gondolták, hogy nem igazán passzol az ő világukba, így félreraktam azt. Amikor 2019-ben kiszálltam a zenekarból, átnéztem a régi ötleteket és nekiálltam felvenni a dalt. Mivel kezdő voltam még a ProTools-zal, megcsináltam, amit tudtam, aztán elküldtem Martinak, hogy fejezze be. A dalt úgy írtam le, hogy bizonyos szintig a The Beatles Penny Lane-je és a Queen Killer Queenje inspriálta, így Marti és a fia Evan újravágta a dobokat és a basszust, hozzáadtak némi fúvóst, majd rászórták a maguk kis tündérporát, hogy meglegyen a fényesre csiszolt hangzása. Megírtam a szöveget, de az énekfelvételek után a So Beautifult elég átlagos címnek tartottam. Megnéztem ezt a kifejezést egy fordító alkalmazásban olaszul (Cosi Bella), úgy éreztem, hogy ennek már elég jó hangzása van. Nem olyasfajta valami, amit az emberek igazán várnának tőlem, de imádom a végeredményt. Ez csak egy boldog kis hangulatos szerelmesdal egy kis csavarral. Remélem ti is legalább annyira élvezitek majd, mint én."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr4016675078

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum