RockStation

Több vendégzenész teszi tiszteletét Ozzy következő albumán

2021. október 02. - theshattered

ozzy_2019.jpgAz előző lemez hagyományait követve, a következő Ozzy albumon is egy jó pár nagy név fogja valamilyen formában tiszteletét tenni. A nagy öreg új lemezét, ahogy a tavaly kiadott Ordinary Mant is, Andrew Wattal közösen készíti.

Ozzy Osbourne: "Ezen a lemezen Jeff Beckkel, Eric Claptonnal, Tony Iommival és Zakk Wylde-dal dolgozok. Megírom a dalokat és megkérem őket, hogy énekeljék, vagy játsszák el, amit adok nekik. A jó az egészben az, hogy érdekes mással dolgozni. A rossz, hogy ha nem működik a dolog, nem dobhatod ki a dalt, mert ki fognak akadni rajta."

De volt-e olyan, hogy nem volt elégedett egy visszaküldött ötlettel? "Nem. Eric Clapton nem volt biztos az egyik dalban, mert a szövege Jézusról szól. De a végén csak jóra fordult a dolog, a szóló, amit feljátszott, nagyon tetszik."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr9716706524

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gabroca 2021.10.05. 07:06:58

nem nyugszik a nyugdíjas-klub...:)
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum