RockStation

Caught - Itt egy új AFI-tétel

2021. október 06. - theshattered

afi2021.jpgMég a legutóbbi albumuk, a Bodies időszaka alatt írta és vette fel az AFI a Caught című nótát, viszont a korongról végül lehagyta azt a négyes. A szám nemrégiben a Kes Glozier-rendezte, Where We Used To Meet című kisfilmben mutatkozott be hamarosan pedig egy limitált hét inches kislemezen fog megjelenni.

Davey Havok: "Nagyon elégedettek voltunk a Caughttal, úgy volt, hogy rajta lesz a Bodies lemezen. Aztán végül az utolsó pillanatban lehagytuk róla, hogy jobb legyen az album lendülete, de még mindig nagyon szerettük ezt a számot. Amikor Kesszel együtt dolgoztunk a Where We Used To Meeten úgy gondoltuk, hogy az egy megfelelő közeg lenne, hogy bemutassuk a dalt."

Adam Carson: "Nagyon szeretem a Caughtot, harcoltam érte. Még ha nem egyáltalán nem is játszottam benne, úgy éreztem, hogy ez egy nagyon jó dal és fontos helye lenne a lemezen. Elszomorított, hogy végül nem került fel rá, de örülök, hogy most végre megjelenik."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr816709162

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum