RockStation

Paul McCartney iktatta be a Foo Fighters-t a Rock And Roll halhatatlanjai közé

2021. november 01. - theshattered

ff2021_1.jpgA Foo Fighters lett a szerencsés, aki idén bekerült a Rock And Roll Hall Of Fame-be. A csapatot nem kisebb név, mint maga Sir Paul McCartney iktatta be és ha már úgy alakult, előadtak közösen egy dalt, ez a The Beatles Get Backje volt.

Paul McCartney: "Jól éreztük magunkat a zenekarunkkal, de közbejött egy tragédia és feloszlott a zenekarom. Ez történt Dave-ével is. Az ő zenekarának tragikus körülmények között lett vége. Felmerül ekkor a kérdés, hogy most hogyan tovább? Mind a ketten ezzel a kérdéssel találtuk szembe magunkat. Én az én esetemben azt mondtam, hogy 'Hát, akkor csinálok egy albumot, amin én játszok fel minden hangszert.' Így is tettem. Dave zenekara feloszlott, mit tett? Ő is felvett egy lemezt, amin minden hangszeren ő játszott. Szerintetek is kémkedik utánam ez a srác?"

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr4816741320

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum