RockStation

Megvannak az idei Rock & Roll Hall Of Fame jelöltek

2022. február 03. - theshattered

judas_priest_2018_2u.jpgLehozták a listát, kik azok a zenekarok és előadók, akik idén esélyesek lehetnek arra, hogy mostantól ott legyenek a Rock & Roll Hírességek Csarnokának tagjai között. A sorban ismét ott figyel a Rage Against The Machine és a Judas Priest, előbbi tavaly, utóbbi 2018-ban és 2020-ban is esélyes volt a beiktatásra, végül viszont - ahogy látni is - nem rájuk esett a választás.

Persze a teljes névsor idén sem rövid, a két említett valóban rocktörténeti legenda mellett esélyes még Eminem, az MC5, a New York Dolls, Beck, Pat Benatar, Kate Bush, a Devo, a Duran Duran, az Eurythmics, Fela Kuti, Dolly Parton, Lionel Richie, Carly Simon, az A Tribe Called Quest és Dionne Warwick is.

Hogy aztán kié lesz a megtiszteltetés, természetesen egyelőre még nem tudni, de fontos szem előtt tartani, hogy valamilyen furcsa módon sokszor éppen a rock nagyjai maradnak le (lásd: Judas Priest). A tavalyi jelöltség után lepattintott Iron Maiden énekesének, Bruce Dickinsonnak éppen ezért meg is van a maga véleménye erről az egészről: "Komolyan gondolom, hogy a Rock & Roll Hall Of Fame úgy van el van baszva, ahogy van - csak hogy őszinte legyek. Az egész egy rakat álszent, nyomorult amerikai kezében van, akik akkor sem ismernék fel a rock & rollt, ha az pofán vágná őket. Be kellene fejezni a Prozac szedését és helyette rá kellene szokni a kibaszott sörivásra."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr6717118384

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum