RockStation

B-oldalas és akusztikus dalok kiadására készül Corey Taylor

Kész van a kettes lemez anyaga is

2022. február 08. - theshattered

coreytaylor-ashleyosborn-2020-2_200728_132323.jpgPénteken friss dal jön Corey Taylortól. A tavalyelőtti CMFT idején rögzített feldolgozásokat és a lemezre került nóták egy részének akusztikus verzióit tartalmazó anyag előfutára az eredetileg a John Caffery & The Beaver Brown Band által kiadott On The Dark Side lesz, aztán február 25-én jön a teljes csomag is. Jó hír a Taylor-fanoknak, hogy készen van a kettes korong anyaga, igaz ezt a Slipknot újraindulása miatt még jó ideig pihentetni fogják.

Corey Taylor: "Az első kislemezdal február 11-én érkezik, szabadon letölthető lesz. Ez a John Caffery & The Beaver Brown Band számának, az On The Dark Side-nak a feldolgozása, ami a valaha készült egyik legjobb rockdal. Az egyik kedvencünk a koncerteken is. A CMFT B-oldalas lemez február 25-én érkezik majd. Mindenhol elérhető lesz. Már nagyon izgatottak vagyunk."

A második szólólemezéről: "A CMFT 2 kész van, feldemóztuk, indulásra kész. Ezek mellé folyamatosan írjuk az új cuccokat. Szóval elég jó helyzetben leszünk, amikor talán jövőre megyünk és felvesszük a CMFT 2-t, fel leszünk készülve mindenre. De értelemszerűen ez csak azután lesz, hogy a Slipknot letudta a dolgait."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2817279430

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum