RockStation

Hyperdontia és Septage koncert lesz a Robotban

Csak hogy tudd, hol lesz a helyed!

2022. augusztus 18. - rockstation

hyperd.jpgAugusztus 23-án a Robot fog otthont adni a kortárs death metál két nem akármilyen képviselőjének, hiszen a 'Shapes of abomination tour 2022' keretein belül a török-dán érdekeltségű Hyperdontia és a Septage fogja leamortizálni a helyet!

hyperd2.jpgHa ki vagy éhezve a legaktuálisabb death metal muzsikákra, akkor ez az este igazi csemege lesz számodra! A Hyperdontia tavaly adta ki a 'Hideous Entity' c. mesterművét, ami még magasabb szintre emelte az addig sem egyszerű mocskos death metaljukat. A Septage is tavaly jelentkezett új anyaggal, ami a második ep-jük volt és 'Septisk Eradikasyon' néven jött napvilágra. Ők is a szemetebb oldalról közelítik meg ezt a műfajt szerencsére, annyi különbséggel, hogy az ének náluk erősen a gore / grind vonalat erősíti. Annak örömére, hogy együtt turnéznak, ki is hoztak egy splitet, amin 1 Hyperdontia, illetve 2 Septage szám hallható.

Olcsóbb jegyek Augusztus 22 16.00-ig kaphatóak a Waveben!

Esemény:
https://www.facebook.com/events/1999668900226840

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr4117910033

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum