RockStation

Nu metál hullámok Ausztráliából

Ocean Grove a Dürer Kertben

2022. október 26. - sunthatneversets

og2022.jpg

Az ausztrál nu metál banda korábban már a Crossfaith előzenekaraként bizonyított nálunk, most pedig itt az idő, hogy első önálló bulijukkal is megsorozzák a közönséget. Az Ocean Grove tavasszal megjelent új lemezét október 30-án mutatja be a Dürer Kertben.

Az Ocean Grove 2010-ben alakult Melbourne-ban, eredetileg post-hardcore bandaként, majd az évek során folyamatosan alakult a stílusuk, amely leginkább a nu metál, grunge, hardcore vonalon írható le, de mindenképpen egy hihetetlenül energikus csapat. A zenekar 2020-ban a Crossfaith előzenekaraként már itthon is megmutatta, hogy miért érdemes elmenni az ő koncertjükre is, most pedig a sorban harmadik, Up in The Air Forever című albumuk dalaival térnek vissza első önálló koncertjükre, október 30-án a Dürer Kertbe. Előttük az ICENAP játszik. További infók a koncertről ITT.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr4817962008

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum