RockStation

The Most Corriptible Souls - A TSO brutál albummal hergeli a közönséget tavaszi koncertjére

2023. április 01. - rockstation

preview.pngA The Southern Oracle az utóbbi hetekben már több single-t is megmutatott, amikből lehetett sejteni, milyen hangulatú is lesz a nagylemez. Weaponizer című single-ük a megjelenés utáni napokban máris a Slipknot által kezelt Knotfest ajánló playlistjére került, és nemzetközi színtéren is pörgetni kezdték a metálrajongók a tracket.

Az The Most Corruptible Souls című 9 dalos albumon aktuál- és világpolitika ihlette dalok hallhatóak főként - ez a címből is kikövetkeztethető. Egy olyan dal is került a lemezre, amire senki sem számított: az NKS-ből jól ismert Turan Khannal featelt a banda.

Természetesen az album prémium artworkjét ezúttal is a frontember, Kókai Barnabás készítette.

Április 29-én az Akváriumban találkozhatsz velük, a Choke City kíséretében - na meg a merch-ükkel. (Persze, csak ha a Beastee webshopjában a limitált kollekcióról lemaradtál. The Southern Oracle webshop). A zenekar az idei évre nem is tervez több koncertet, így, aki nem szeretne lemaradni róluk, azoknak mindenképp az Akvában a helye április végén.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2418085562

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum