RockStation

Gary Rossington előtt tiszteleg a Corrosion Of Conformity

Méghozzá egy Lynyrd Skynyrd feldolgozással

2023. május 02. - moravsky_vrabec

corrosionofconformityonthehunt.jpg

A hamarosan Európában turnézó, de már az új lemezét előkészítő C.O.C. egy korábbi felvétellel állított emléket Gary Rossington-nak, a Lynyrd Skynyrd nemrég elhunyt gitárosának.

Az eredetileg 1975-ös On the Hunt C.O.C.-féle verziója nem új, sőt, lassan 20 éves, de eddig a digitális felületeken nem volt elérhető. A Lynyrd Skynyrd a zenekar egyik legfontosabb hatása volt, és azzal, hogy ezt a felvételt egy friss videóval megtámogatva ismét előszedték, még több emberhez juthat el ez az infó. Ami a készülő új Corrosion-anyagot illeti, még nem szolgálhatunk részletekkel, sem a címét, sem a megjelenés dátumát illetően. A zenekar februárban egy rövid videóban tudatta a világgal, hogy a dalszerzés megkezdődött, de hogy meddig jutottak, azt nem tudjuk. A C.O.C. háromhetes európai portyája májusban zajlik majd, hozzánk legközelebb Bécsben, a Szene klubban lépnek fel, május 17-én

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2918113224

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum