RockStation

Májusban Bécsben lép fel a Corrosion Of Conformity

2023. március 27. - magnetic star

img_1_1679641049198.jpg

Belegondolni is durva, de immár tizenkét (!) esztendeje annak, hogy a hardcore / punk gyökerű, de idővel southern / sludge irányba fordult Corrosion Of Conformity nálunk járt. Most ismét “karnyújtásnyira” lesz tőlünk a csapat, hiszen május 17-én a bécsi Szene klubban játszik.

2011-ben inkább a korai önmagát hozta az akkori trió felállás, mivel az emblematikus Pepper Keenan gitáros-énekes (lásd-halld még: Down, ex-Graveyard Rodeo) azidőtájt éppen külön utakon járt. Azóta, mint tudjuk, visszatalált a C.O.C.-hez, így borítékolható lesz az 1990-es években elindított délies vonal – még úgy is, hogy a szintén alapembernek számító Reed Mullin dobos már nincs az élők sorában. Legutóbb 2019-ben hasítottak végig az öreg kontinensen az amerikai veteránok, és várhatóan ott fogják felkapni a fonalat, ahol annak a körnek a végén letették. Talán a legutóbbi albumról, a 2018-as No Cross No Crownról is előkerül ez-az.

A vendég a német Plainride lesz.

Hivatalos esemény ITT

Jegyek ITT 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3718079604

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum