RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2023/Vol25.

2023. június 25. - sunthatneversets

blind_myself_2023_2.jpgHeti dalmegosztásunkba két hazai versenyző is bekerült. Rajtuk kívül tündéri riffgyilok, fikciós death metal és progresszív borulás. /Fotó: Blind Myself/

BLIND MYSELF - Kiskapukon át a mennybe

A hét hazai pályán a Blind Myselfről és a naponta megosztott dalokról szólt. Ma jelenik meg a zenekar Az Idő Dönti El című új albuma, melyről mi összeállításunkba a Kiskapukon át a mennybe című dal választottuk.


CANNIBAL CORPSE - Blood Blind

Csak úgy, minden előzetes előzetes nélkül bedobta a legújabb dalát, a Blood Blindot a Cannibal Corpse. A death metal folyamatosan mozgásban lévő alapkövei a nótát a szeptember 22-én megjelenő nagylemezükre, a Chaos Horrificre pakolják majd fel kilenc másik sorstársa mellett. Tündéri riffgyilok.


DETHKLOK - Aortic Desectarion

Augusztus nagy hónap lesz a Metalocalypse fanoknak, ugyanis 21-én jön majd az új film, a Metalocalypse: Army of the Doomstar, 22-én pedig a Dethklok lemeze, a Dethklok IV. A nevezett albumról pedig egy dalt, az igen gyilkos Aortic Desectariont tudjuk megmutatni. 


BARONESS - Last Word

Első alkalommal nem egy színről nevezi el a nagylemezét a Baroness. A mindenféle árnyalatok helyett nemes egyszerűséggel Stone címre keresztelt anyag szeptember 15-én jelenik majd meg, viszont egy dal már szabad préda róla, ez a Last Word.


TANKCSAPDA - Ez a nap az a nap

Új dallal jelentkezett az ország legnépszerűbb rockzenekara, a Tankcsapda. A dal címe Ez A Nap Az A Nap és mindjárt videó is érkezett hozzá, amit alább meg is sasolhattok. Van itt minden, AC/DC, megafon, kábszeres fiatal és a testétből élő fiatal hölgy is.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1018152060

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum