RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2023/Vol32.

2023. augusztus 13. - sunthatneversets

taprrot_2023.jpgHeti dalmegosztásunkban death metal dalok a gusztustalanul brutál fajtából, jófajta HC, rocklegenda és egy kis nu metal. /Fotó: Taproot, Thöm Häzäert/

CANNIBAL CORPSE - Summoned For Sacrifice

Mint már minden death metal fanatikus előtt ismert szeptember 22-én új albummal jelentkezik a Cannibal Corpse. A címe Chaos Horrific lesz és korábban egy dalt már mutattunk róla. Most megérkezett a második tétel Summoned Of Sacrifice címmel, amihez egy erősen korhatáros klip is jár, végtag darabolással és egyéb belsőségek kimetszésével. Szóval úgy, ahogy az egy tisztességes Cannibal Corpse videótól elvárható. 


MAGNITUDE - Of Days Renewed

Szeptember 15-én fog megjelenni a hardcore vonalas Magnitude új albuma, az Of Dreams Renewed. A harmadik anyagára készülő ötös ezúttal a címadót osztotta meg a nagylemezől, ehhez pedig videó is készült. 


ALICE COOPER - Welcome To The Show

Már nem kell olyan sokat aludni és megjelenik Alice Cooper új albuma, a Road. Az öreg a jó kis epikus-rockos, a címével sokat eláruló Welcome To The Show képében már a harmadik előzetest szállította le a limitált kiadásban a 2022-es Hellfesten adott fellépést is tartalmazó csomagról.


|TAPROOT| - No One Else To Blame

Nu metalt bírod? Ha bírod, akkor valószínűleg bejön majd a Taproot új, No One Else To Blame című dala is bejön majd. A dal a csapat a SC\SSRS című, szeptember 29-én megjelenő lemezén kap majd helyet.  


DYING FETUS - Throw Them In The Van

Szeptember 8-án érkezik a Dying Fetus kilencedik nagylemeze és... Nem, nem fognak egy pillanatra sem kegyelmezni rajta. Nevezett lemezen a Throw Them In The Van című dal is helyet kap, ami fentebb jól le is csekkolható.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3918191383

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum