RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2023/Vol38.

2023. szeptember 24. - sunthatneversets

pod_2023.PNGHeti dalmegosztásunkban skatepunk életérzés, alternative rock, keresztény nu-metal, trip-hopos lebegés és belezős death metal.  /Fotó: P.O.D., Alicia Hauff/

BLINK-182 - One More Time

One More Time címmel új videót és dalt mutat nekünk a legendás pop/skatepunk trió, a Blink 182. Tom DeLonge visszatérésével a zenekar nem csak turnézni kezdett el, hanem új dalokat is írtak. A klasszikus felállás utoljára 2011-ben adott ki albumot, ahogy arról pedig korábban beszámoltunk, október 20-án érkezik One More Time... névre keresztelt album.


P.O.D. - Drop feat. Randy Blythe

A Payable On death, másnéven a P.O.D. új dalt mutatott a rajongóknak, a jövőre érkező tizenegyedik stúdióalbumáról, ami a Veritas címet viseli. A jövőre fennállásának harmincadik születésnapját ünneplő zenekar pedig nem mást igazolt le a Drop című tételhez, mint a Lamb Of Godból ismerős Randy Blythe-t.


CHELSEA WOLFE - Dusk

Az énekes-dalszerző Chelsea Wolfe új dallal ünnepli azt, hogy a Loma Vista Recordings kötelékébe tartozik mostantól. A Dusk címet kapott dal egy új album előfutára is lehet, de erről még nem szólnak a hírek.


HELMET - Gun Fluf

Új lemezre készül a Helmet. A november 25-én Budapestre látogató kvartett november 10-én szállítja majd le a tizenegy dalos, Left címre keresztelt anyagot, melyről a nyitódal, a Holiday után a folytatás, a korongokon másodikként felsorakozó Gun Fluf is kikerült. A nóta klipet is kapott. 


CANNIBAL CORPSE - Chaos Horrific

Mint már minden death metal fanatikus tudja pénteken megjelent Cannibal Corpse új albuma. A címe Chaos Horrific és korábban több dalt is mutattunk róla, erősen korhatáros videókkal. Ebbe a sorba állt most be a címadó dalra forgatott klip.  

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7018219747

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum