RockStation

Készen van a következő King Diamond és Mercyful Fate album címe és borítója

2023. július 21. - theshattered

mf.PNGKicsit már Luca széke effektusba keveredett a King Diamond és a Mercyful Fate következő lemezeinek sztorija, hiszen a két zenekar énekes/frontembere, maga King Diamond évek óta ígérgeti a két termést - melyből utóbbi ráadásul egy kétrészes anyag első köre lesz. Viszont most már tényleg alakulóban van a dolog, az öreg szerint mind a két anyag címe és borítója is megvan, elkészült, igaz a megjelenésről továbbra sem mondott el semmit.

King Diamond: "Sokminden történik mostanában. Hankkel írom a Mercyful Fate-dalokat, Andyvel pedig a King Diamond dalokat, ráadásul a King Diamondhoz a saját részeimet is hozzárakom. A King Diamond album címe The Institute lesz, ami egy kétrészes anyag első fele. Két lemez lesz, ami együtt adja ki a történetet. Ahogy a címből sejthető, ez egy ijesztő, furcsa cucc lesz. A Mercyhez is megvan már a cím, de ezt senkinek nem árulom még el. Megvan a Mercy borítója is. Igazán korrekt, illő lesz a Mercyful Fate-hez, olyan vissza a gyökerekhez stílusú borító."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2818174877

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum