RockStation

A Mercyful Fate albuma előtt jön majd a King Diamond lemez

2022. augusztus 11. - theshattered

mf.PNGIgaz, eredetileg fordítva tervezték, de most úgy tűnik, mégis előbb jön majd a King Diamond anyaga, mint a Mercyful Fate-é. A fejleményekről a két hete a Fezenen fellépett metallegenda árult el egy pár szót, ráadásul úgy néz ki, hogy a 2019-ben bemutatott Masquerade Of Madness nem lesz ott a korongokon.

King Diamond: "Dolgozunk rajta. Brian Slagel a Metal Blade-től azt mondta, hogy a King Diamond albumot akarja először kiadni. Nem fogjuk a dolgokat megváltoztatni csak azért, mert halasztani kellett, ráadásul most a Mercy koncertezik. Andy elküldött nyolcat a King Diamond albumra szánt dalai közül, de az ő részéről ez már két nagylemezre is elég lenne. A történet két albumon fog átívelni. Nem hiszem, hogy a Masquerade Of Madness ott lesz a lemezen. Csakis új dalokat tervezek.

Teljesen egy harmincas évekbeli őrültek házáról fog szólni, az emberkísérletek úttörésének időszakából; gyógyszeres kísérletekről, meg minden ilyen beteg szarságról. Van, amit színpadon is meg akarunk csinálni... Nem akarom elmondani mit, mert szeretném, ha meglepetés maradna. De nagyon horrorszerű lesz. Amikor letudjuk a Mercyvel, százötven százalékban a King Diamondra fogunk koncentrálni és befejezzük, felvesszük az egészet."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1917905257

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum