RockStation

Jövő héten indul a TÁBOR Fesztivál: még elérhető a kedvezményes bérlet!

2023. augusztus 17. - theshattered

phil.jpgAlig több mint egy hét, és indul a TÁBOR Fesztivál: az ország legnagyobb rockbulija jövő szerdától 4 napon át tart. A legendás hazai zenekarok mellett színpadra lép az Alestorm is, Phil Campbell és zenekara pedig Motörhead slágerparádéval vár majd minket.

Új videóval jelentkezett a Motörhead egykori gitárosa, Phil Campbell. Bastard Sons nevű zenekara hamarosan Kings Of The Asylum címen ad ki nagylemezt, amiről a Hammer and Dance ad zúzós ízelítőt: 

Philt sokan látták júliusban a Guns and Roses előtt, de az igazi Motörheades rockbuli a Pelso kempingben, a TÁBOR Fesztiválon vár ránk, hiszen most headliner programmal, kibővített Motörhead válogatással érkeznek.

A fesztiválbérleteket elővételben kedvezményes áron lehet megvenni, ráadásul a kedvezményes időszakot augusztus 21-ig meghosszabbították: mindössze 28.499 forintot kell fizetni a négynapos jó hangulatért. A bérletek több mint háromnegyede már el is fogyott.

2023. augusztus 23-26.
Alsóörs, Pelso camping
TÁBOR Fesztivál
Bérletek, hétvégi jegyek és napijegyek kaphatók a https://jegy.rock1.hu oldalon

Kapcsolódó weboldalak:
http://taborfesztival.hu
https://www.facebook.com/taborfesztival

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5918194765

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum