RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2023/Vol33.

2023. augusztus 20. - sunthatneversets

ministry-1140x641-1-1280x720.jpgHeti dalmegosztásunkban seggrázós rock, csatametal, ipari fém, grunge-os borulás és leporolt arénarock. /Fotó: Ministry/ 

PRIMORDIAL - Victory Has 1000 Fathers, Defeat Is An Orphan

Öt év után újra nagylemezzel jelentkezik a Primordial. A How It Ends szeptember 29-én kerül majd a boltokba és az online felületekre, addig is étvágycsökkentőként kiadták a első ízelítőnek a szép című Victory Has 1000 Fathers, Defeat Is An Orphant. 


MINISTRY - Goddamn White Trash

Bejelentette a következő nagylemezének címét a Ministry, mellé pedig egy új dalt adtak Al Jourgensenék. A március 1-én megjelenő HOPIUMFORTHEMASSES-ről kiemelt Goddamn White Trash érdekessége, hogy a Corrosion Of Conformityből ismert Pepper Keenan vendégszerepel benne. Mutatjuk, hogy sikerült a kollaboráció! 


GUNS N' ROSES - Perhaps

Hosszas promózás után végre kiadta a Perhaps-et a Guns N' Roses. A nemrégiben Budapesten is megfordult rocklegendák a dalt a Chinese Democracy korszakából emelték át, annak adtak némi frissítést. És hogy milyen lett? Mutatjuk, bár a véresszájú rajongóknak már nem lesz akkora meglepetés. A dalhoz készített videóban a legutóbbi turnéról láthattok jeleneteket, az ügyesebbek Budapestről is láthatnak ezt-azt.


LAZARVS - Perpetual Rule

Péteken jelent meg a Lazarvs új albuma Blackest Címmel. Erről előzetesnek klippel kísérve a Perpetual Rule című tétel látott napvilágot a héten. Aki még nem tudná, annak mondjuk, hogy a zenekarban a basszusgitáros poszton változás történt. Prepelicza Zoltánt Balogh Attila váltotta, aki a Dungaree zenekarból lehet ismerős. Hogy milyen lett a lemez azt holnap érkező lemezkritikánkban megmondjuk.


COREY TAYLOR - Talk Sick

Ahogy a rajongók jól tudják, szeptember 15-én kiadja második szólólemezét a Slipknot énekese, Corey Taylor. A nemes egyszerűséggel CMFT2 című anyag legújabb előzetese a seggrázósan rockos Talk Sick lett, amihez egy egyszerűbb dalszöveges videót is készítettek az illetékesek.  

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr4218195979

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum