RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2023/Vol34.

2023. augusztus 27. - sunthatneversets

myrkur2023.jpgHeti dalmegosztásunkban légies dallamok kontra a pokol bugyrai. Lesz itt minden, mint a búcsúban, sőt még annál több is. /Fotó: Myrkur/

SPIRITBOX - Jaded

Fear Of The Fear címen fog megjelenni a Spiritbox új anyaga. A hatszámos EP november 3-án landol majd az éterben, rajta a már korábban bemutatott The Voiddal, illetve a most frissen kiadott, klipet is kapott Jadeddel. 


HELMET - Holiday

Hét év szünet után végre új nagylemezt ad majd ki a Helmet. A Left címre keresztelt anyag november 10-től lesz elérhető, erről az arra abszolút méltó Holidayt emelték ki elsőként. Aztán ha élőben is lenne kedvetek elcsípni őket, november 25-én erre s lesz lehetőség, ehhez az Analogba kéretik majd elzarándokolni. 


GO AHEAD AND DIE - Tumors

A 2023-as év egyértelműen a Cavalera éve. Születésnapos több Soulfly album, harminc éves a legendás Chaos A.D., volt Soulfly koncert (ahol nem mellesleg jól éreztük magunkat) újravettek két korábbi Sepultura albumot, amivel aztán az év vége felé hozzánk is eljönnek. Most pedig itt a Go Ahead An Die, ami Max és kisebbik fia Igor Amadeus közös projektje mutatta be legújabb dalát. A Tumors-t ráadásul megtámogatják egy animációs videóval is! A dal a legújabb albumukról származik, ami a Unhealthy Mechanisms címet viseli és október 20-án lát napvilágot. 


MYRKUR - Like Humans

Spine címen, október 20-tól lesz elérhető a Myrkur új nagylemeze. Amalie Bruunt ezúttal a gyermekének megszületése ihlette a lemezanyag megírásánál, így várhatóan igen személyes témákat halmoz majd fel a csomagra. Első előzetesként itt a Like Humans, ezt és a hozzá készített videó.


MOUTH FOR WAR - Under The Gun

Milyen lehet egy banda zenéje, ha a zenekar a Pantera egyik dalának címéről nevezi el magát. Hát keménynek, biztos kemény. Új dallal ünnepli az MNRK Heavy kiadóhoz szerződését a Mouth For War. A dal címe Under The Gun.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1218200935

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum