RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2023/Vol35.

2023. szeptember 03. - sunthatneversets

dogma.png
Heti dalmegosztásunkban hazai jóság, északi rakenroll, visszatérés 10 év után, darkos post-punk és szexi apácák. /Fotó: Dogma/

KVELERTAK - Endling

Három éve Splid címmel jelent meg a norvég Kvelertak eddig utolsó albuma, egy hét múlva viszont már jön az új. Az Endling címet viselő új album szeptember 8-án jelenik meg a Rise Records/Petroleum Records gondozásában. Korábban két előzetest már mutattunk róla, most pedig itt a címadó nóta is egy szöveges videóval kísérve.  


HEADLESS ELEGANCE - The Thread feat. Tom Barber

Folytatódik az utazás a Heedless Elegance társaságában, akik egy vatta új klippel jelentkeztek. A kicsivel több, mint négy perces szerzeményben minden van, amit csak egy metalos kívánhat. Boszorkány, festett szemek és vörösben izzó erdő. Külön piros pont, hogy a dalban Tom Barber a Chelsea Grin torka vendégszerepel.


JOB FOR A COWBOY - The Agony Seeping Storm

Közel tíz év után új dalt adott ki a nemrégiben újjáalakult Job For A Cowboy. A deathcore vonalról indult, végül technikás death metalra váltott zenekar a The Agony Seeping Storm mellé egy klipet is készített, ezt az alábbiakban találjátok meg. További jó hír, hogy már tervben van a következő nagylemez is, viszont erről semmi egyebet nem tudni, csak hogy a Metal Blade Records gondozza majd.


FINAL GASP - Blood And Sulfur

Ha szereted a kicsit elborult post-punkos, néhol hc beütésű muzsikát, akkor a Final Gasp jó választás lehet.  A banda debütáló album a Relapse gondozásában érkezik szeptember 22-én Mourning Sun címmel.


DOGMA - Forbidden Zone

Kifestett arcú, szexi apácák és némi heavy metal. Az mondjuk a kicsit teszkó gazdaságos fajtából. Az összhatás megsem szörnyű. Ez itt a Dogma és az új daluk a Forbidden Zone

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr6318205399

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum