RockStation

Forbidden - Videóval jelentkezett a NØPE zenekar

2023. október 20. - sunthatneversets

img-20230625-wa0051.jpgA soproni NØPE zenekar 2020 januárjában alakult, a soproni Hoffer Zeneiskola növendékeiből, kamasz, 15-17 éves diákok alkotják. Klasszikus rockegyüttesként elsősorban saját angol és magyar nyelvű dalaikat adják elő. Forbidden című saját szerzeményükhöz két hete megjelent videoklipjük.

A már kész zeneszámaink professzionális hangfelvétele Hoffer Péter, Sounderground  zenestúdiójában készültek. Nagy megtiszteltetésünkre szolgált, hogy év elején, a soproni BúgóCsiga zenei klubban, előzenekarként felléphettünk az országosan ismert Pair o’ Dice együttes 10 éves jubileumi koncertjén. Felléptünk már Takáts Tamás előzenekaraként is. Mivel több zeneszámunk hangszerelésével végeztünk, már az első albumunk összeállításán gondolkodunk.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2018238533

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nevem senki. 2023.10.20. 13:52:01

Egész jó kis hallgatni való. Bizonyíték hogy a rock még mindig örök és elpusztíthatatlan.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum