RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2023/Vol42.

2023. október 22. - sunthatneversets

ice-nine-kills-1536x1024.jpg

Heti dalmegosztásunkban horrormániások, fegyvermániások, Schwarzenegger-mániások, nu metal mániások és súlyos riffektől szenvedők. /Fotó: Ice Nine Kills/

AUSTRIAN DEATH MACHINE - No Pain No Gain

Új dalt villantott az életjelet legutóbb 2014-ben mutatott Austrian Death Machine. A Tim Lambesis által vezetett, eredetileg egyszemélyes projektként indult, most már zenekarrá bővült Schwarzenegger-fan thrash brigád a No Pain No Gainben hallhatóan kicsit újított a recepten, de csak annyira, hogy 2023-ban is aktuálisak tudjanak maradni. A Craig Goliasszal közös dal és a hozzá készített, a humort sem megtagadó videó már szabadon hallgatható, nézhető. A teljes album valamikor a jövő év folyamán várható.


ICE NINE KILLS - Meat & Greet

A teljes legutóbbi nagylemezük, a The Silver Scream 2: Welcome to Horrorwood nagyzenekari újraértelmezésével és egy frissen bemutatott dallal érkezik hamarosan a horrorban nyomuló metalcore csapat, az Ice Nine Kills friss anyaga. Az Under Fire alcímre hallgató, kétlemezesre duzzasztott buli frissen felvett bónuszdalához, a Meat & Greethez egy videó is készült, melynek szövege és képanyaga ezúttal a Bárányok Hallgatnak előtt emel kalapot. 


WARGASM - Modern Love

Jövő hét pénteken jelenik meg az erőteljes nu metalos jegyeket magán viselő brit Wargasm debütáló albuma Venom címmel. Aki bírja az ilyen zenéket, annak bizonyára az erős Kornos jegyeket magán viselő Modern Love című tétel is be fog jönni.


BRAT - Social Grace

A Brat New Orleans-ból származik és deathgrind-ban utaznak. Ezzel nagyjából be is lehet lőni, hogy a csajfontos négyes milyen zenében utazik. Igen, abban a hat láb mélyen hangolban. Most szerződtek a Prosthetic Recordshoz, ezt pedig egy új dallal ünneplik.


INGROWN - Cold Steel

A fegyvermániás idahói csapat az Ingrown új anyaggal jelentkezett a napokban. A gyomorbavágó rifekkel operáló metallic hardcore banda új dalai közül a Cold Steel címűt mutatjuk most meg. 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr218239231

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum