RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2024/Vol7.

2024. február 18. - sunthatneversets

pearl-jam-2024.webpA heti zenegépben grunge ikon, lápi metal, tizenhárom év után visszatérő hölgycsapat, hazai jóság és gargalizálós death metal. /Fotó: Pearl Jam, Danny Clinch/

PEARL JAM - Dark Matter

Jó ideje tudható, hogy kész van a Pearl Jam új nagylemeze. Most viszont már tények is vannak. Például egy új dal Dark Matter címmel, amihez készült egy vizuál is. A zenekar azonos című új lemeze április 19-én jelenik majd meg a Monkeywrench Records/Republic Records gondozásában. A lemez producere Andrew Watt volt.


BLACK TUSK - Brushfire

A semmiből hozott ki egy új dalt a savannah-i illetőségű Black Tusk. De, ha nem lenne elég a Brushfire című dal, akkor van még itt érdekesség. James May dobos és Andrew Fidler gitáros bejelentette, hogy a zenekar négy tagúra bővült. A The Way Forward névre hallgat. A friss anyag április 26-án jelenik meg a Season of Mist gondozásában.


KITTIE - Eyes Wide Open

Friss albumra készül a Kittie, ami azért nagy szó, mert ilyenre 2011 óta nem került sor. A nu metal zenekarként indult, azóta jóval karcosabb, groove-os death metalos zenét nyomató hölgyek elsőként az Eyes Wide Opennel szedik le az arcokat.


THE IDORU - The King Is Naked

Bemutatta az első új dalát a módosult felállású The Idoru. Az ötös az április 26-án megjelenő Undertow című korongról a The King Is Naked című számot villantotta meg, ami szokásos módon egy iszonyat energiabomba. 


DEICIDE - Sever The Tongue

Sever The Tongue címmel új klipet, illetve dalt mutatott a rajongóinkat a Deicide. A Reigning Phoenix Music gondozásában megjelenő Banished By Sin albumot április 26-án tarthatod először a kezedben 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1318325481

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum