RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2024/Vol12.

2024. március 24. - sunthatneversets

pallbearer-mbl-0129-dan-almasy.jpgHeti dalmegosztásunkban nu metal revival, dallamos metalcore, mély szomorúság és rocksztárok minden mennyiégben. /Fotó: Pallbearer, Dan Almasy/

PEARL JAM - Running

Running címmel, a címéhez méltóúj dallal jelentkezett a Pearl Jam akiknek Dark Matter című új lemeze április 19-én jelenik majd meg a Monkeywrench Records/Republic Records gondozásában. A lemez producere Andrew Watt volt. Korábban a címadó dalt már lehetett ismerni, most pedig itt van ez az új, amely a régi szép időket idézi.  


PALLBEARER - Where The Light Fades

Pallbearer sem tétlenkedik, hiszen hamarosan megjelenik a zenekar Mind Burns Alive című új stúdióalbuma. A május 17-én megjelenő lemez kiadásáról a Nuclear Blast gondoskodik, így tuti, hogy eljut könnyedén minden rajongóhoz az anyag. Természetesen a srácok új dalt és klipet is hoztak nekünk. Fogadjátok szeretettel a Where The Light Fades címre hallgató szerzeményt.


BILLY MORRISON - Crack Cocaine feat. Ozzy Osbourne & Steve Stevens

Április 19-én fog megjelenni Billy Morrison (Billy Idol, ex-The Cult) új szólólemeze, a The Morrison Project. A rengeteg vendéget felvonultató anyagról egy igen finom fogást mutatott be az öreg, a beszédes címmel megszórt Crack Cocaine-ben a társszerző Steve Stevens mellett ugyanis egy bizonyos Ozzy Osbourne is hallható, aki állítólag a szövegek kilencven százalékáért felelős.


WAGE WAR - Magnetic

Mivel hogy 2021 óta nem jött album a Wage Wartól, adja magát a kérdés: hol van már a következő nagylemez? Nos, erre a kérdésre mi most nem fogunk választ adni, viszont itt egy friss klipes dal, a Magnetic. Azért az is valami, nem? Dehogynem! Csapassátok!


P.O.D. - Lies We Tell Ourselves

Nem győzzük írni a cikket a P.O.D. új albumával, a Veritasszal kapcsolatban, ami május 3-án érkezik. Volt már itt közreműködés Tatian-val a Jinjer-ből, Randy Blythe is tiszteltét tette a Lamb Of God-ból, volt sima dal, most meg itt van a klipes LIES WE TELL OURSELVES.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr418361503

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum