RockStation

Acid Empire - Trophy klip premier

2024. május 06. - theshattered

acidempiretrophy.jpgFeast című lemezének utolsó videós anyagával jelentkezik a budapesti Acid Empire. Ezzel a lemez minden teljes számához létezik már videós anyag, melyeket a zenekar Youtube csatornáján megtaláltok. A Trophy egy különleges darab, mivel kizárólag elektronikus számról van szó, melyben nagy segítségükre volt Angliában élő producer társuk Turbók László.

A képi világ és a szöveg, a vadászat és általában az állatok kihasználásának témakörét járja körbe, szimbolikus elemekkel ábrázolva annak abszurditását. Ahogy a vadász kamrájában gyűlnek a tetemek, lelkiismeretét úgy ássa egyre mélyebbre, nehogy szembe kelljen néznie vele.

Ha kíváncsi vagy, hogy ezt élőben hogyan oldják meg a srácok, májusban a következő helyeken tudod majd elkapni a zenekart:

2024. május 3. Terem, Veszprém
2024. május 4. Kaptár, Dunaújváros
2024. május 23. Gödör, Budapest

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr6618397295

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum