RockStation

LOWLAND FEST 2024 fellépők - Itt a teljes fellépőlista!

2024. május 06. - rockstation

lowland_fest_2024_poster_v13.pngAz idei programot úgy állítottuk össze, hogy méltó módon emlékezzen meg a korábbi évekről, valamint sok újdonságot is hozzunk közönségünknek. Így nem meglepő, hogy több név is ismerősen csenghet: több zenekar is a kezdetek óta velünk van és minden évben visszatértek, nélkülük nem lenne ugyanaz a Lowland élmény. Emellett néhány külföldi előadót is visszahívtunk, akik elvarázsoltak minket korábban. Azonban idén 16 előadó első alkalommal lép fel a Lowland Fest színpadán, köztük sok olyan névvel, akik először lépnek fel Magyarországon!

Íme a zenekarok:
Agregator, Akela, Alien Fucker (IL), Archaic, Atrox Trauma, Beneath the Void, Chainsword (PL), Christian Epidemic, Clitgore (RO), Crypta (BR), Cryptic Remains, Enema Shower (SK), Exodikon, Fleshcrawl (DE), Fulci (IT), Grymheart, Guineapig (IT), Jungle Rot (US), Killersick, Malediction, Monastery, Nanowar of Steel (IT), Needless, Nest of Plagues, Paediatrician, Sear Bliss, Serrabulho (PT), Stellvris (CZ), Top Sekret (CZ), Tulsadoom (AT), Türböwitch, Ultimátum, Vephar (PL), Vesztegzár, VHK, VxPxOxAxAxWxAxMxC (AT)

A napi bontás is elérhető, a pontos időbeosztást pontosan egy hónappal a fesztivál kezdete előtt osztjuk meg.

napi_bonta_s_szerda_v3.png
06.26 - Szerda

Jungle Rot
Alien Fucker
Guineapig
Akela
Beneath the Void
Türböwitch
Stellvris
Vesztegzár
Killersick - NEXT METAL GENERATIONS tehetségkutató győztes

napi_bonta_s_csu_to_rto_k_v3.png
06.27 - Csütörtök

Vágtázó Halottkémek
Chainsword
Atrox Trauma
Ultimátum
Exodikon
Enema Shower
Vephar
Malediction
Cryptic Remains

napi_bonta_s_pe_ntek_v3.png

06.28 - Péntek

Nanowar of Steel
Sear Bliss
Archaic
Agregator
Grymheart
Christian Epidemic
VxPxOxAxAxWxAxMxC
Clitgore
Top Sekret

napi_bonta_s_szombat_v3.png

06.29 - Szombat

Crypta
Fleshcrawl
Fulci
Serrabulho
Tulsadoom
Monastery
Paediatrician
Nest of Plagues
Needless


Új helyszín - Viszlát Hódmezővásárhely, hello Mártély!

A hír igaz, új helyszínre költözik a 2024-es Lowland Fest. Idén megyünk nyaralni Mártélyra, ami Hódmezővásárhelytől mindössze pár km-re található. A régi Tiszapart Camping ad otthont a 4 napos őrületnek, ami a festői Tisza holtág és tájvédelmi körzet mellett helyezkedik el.

A kemping infrastruktúrája jól felszerelt (biztonságos parkoló a fesztivál területén kívül, számos zuhanyzó és angol wc, körbekerített terület, rengeteg épület), és bőségesen elegendő hely lesz sátrazásra és a koncertek lebonyolítására. Idén is 2 színpad lesz, a tavalyi elrendezéshez hasonlóan az egyik egy hatalmas sátorban lesz a kocsmával együtt, a másik egy szabadtéri nagyszínpad.

A fesztivál területétől séta távolságra található minden, az új helyszín ezzel is kényelmesebbé teszi a fesztiválozás élményét. A faluban pár száz méterre található bolt, buszmegálló, vasútállomás, valamint számos vendéglátó egység és szálláslehetőség a faluban és a parton egyaránt.

Közlekedés szempontjából is előnyösebb az új helyszín. Az autóval és motorral érkezők nagy örömére tükörsima aszfaltozott út vezet a faluba. Ezen felül kerékpárúton is megközelíthető a fesztivál Hódmezővásárhely és Mindszent irányából.

Mártély legnagyobb előnye a szabadstrand a Tisza holtágnál, valamint egy rövidebb és hosszabb tanösvény, ami gyönyörű túra lehetőséget rejt magában. A festői vízpart és tájvédelmi körzet akár horgászatra is alkalmas.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr9918397299

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum