RockStation

Iron Maiden a SZIGET-en?

2008. január 31. - SAABI

A SZIGET2008 fesztivál holland oldalán a programlistában megjelent egy fél sor, ami arra utal, hogy a Hammerworld színpadon az idén fel fog lépni az Iron Maiden nevű zenekar. A dolog érdekessége, hogy a fesztivál egyéb nyelvű oldalain - beleértve a magyar hivatalos oldalt is - erről semmiféle infó nincs.
Ennek következtében, teljes a tanácstalanság a magyar rajongók körében, nem tudni, hogy ez csak pletyka vagy tényleg reménykedhetnek. A magyar szervezők nem erősítették meg a hírt, igaz nem is tagadták egyértelműen. Az időpontot illetően is csak találgatások indultak el, ezek szerint a legvalószínűbb időpont augusztus 12., a Sziget 0. napja lenne, amely időpont épp a már hivatalosan meghirdetett horvátországi és svájci fellépés közé esne. Sőt a hollandok azt is meglebegtették, hogy a Hammerworld színpad helyett esetleg még nagyszínpad is lehet a dologból... Vajon honnan tudják?

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr41319462

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum