RockStation

Depresszió - 10 éves jubileumi koncert [KONCERTAJÁNLÓ]

2010. április 08. - sunthatneversets

Javában zajlik a Depresszió 10 éves jubileumi turnéja. A kerek évforduló alkalmából újságmellékletként megjelent Nincs jobb kor című best of kiadvány, a sikerre való tekintettel április elejétől már a boltokban is kapható lesz. További örömhír a zenekar számára, hogy a 2006-ban megjelent Az ébredés útján című lemezt már csak néhány darab eladott példány választja el az arany lemez státusztól. Ennek alkalmából most kedvezményes áron juthat hozzá mindenki a csapat eddigi legsikeresebb korongjához.

A jubileumi turné mellett is gőzerővel készül a zenekar az április 17.-i, 10 éves jubileumi koncertjére, ami a terveik szerint pályafutásuk eddigi legnagyobb szabású eseménye lesz.A speciális hang-és fénytechnikát felvonultató, közel két órás show keretein belül a Depresszió legjobb dalai hangzanak majd el a Petőfi Csarnokban. Az esemény képét és hangját rögzíti a csapat, és a felvételekből DVD és videó klip is készül majd. A születésnapi bulin a turné állandó vendégzenekarai, a Horda és a Rubicon mellett speciális vendégként ad koncertet a Subscribe is, hogy tovább fokozzák az ünnepi hangulatot a Depresszió 21:30-as kezdése előtt.

A jubileum alkalmából, az MTV Hungary Headbanger’s Ball című műsora egy külön adást szentel a zenekarnak. A teljes tagsággal készült interjúkat, és kedvenc aktuális klipjeiket felvonultató Depresszió SPECIAL április 6-án, 00:30-kor kerül adásba. Az ismétlésre április 9-én kerül sor.

18:00 - Kapunyitás
18:40 - Rubicon
19:30 - Horda
20:25 - Subscribe
21:30 – Depresszió
Beugró: 2990 Ft
Jegyelővétel: Hammer Zenebarlang, Headbanger, CD Pince, Shark, Viking, Solaris, Darkshop, Rockpark, Petőfi Csarnok jegypénztár, www.ticketportal.hu, www.tex.hu,
www.metalshop.hu

A jubileumi turné hátralévő állomásai:
04.09. Szeged – Ifi ház
04.10. Szolnok – Metál Liget Fesztivál
04.17. Budapest – Petőfi Csarnok
04.21. Nyíregyháza – Főiskolai Napok
04.24: Szombathely – Oladi Műv.központ
04.30. Győr - PSVMK

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr401903330

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum