RockStation

Július elején érkezik a Periphery új albuma

2012. május 31. - sunthatneversets

Periphery III.jpg

A marylandi Periphery július 3-án új albummal jelentkezik. A Periphery II: This Time It's Personal címet kapott lemez a Sumerian Records gondozásában jelenik meg, olyan vendégek közreműködésével, mint John Petrucci (Dream Theater), Guthrie Govan (The Aristocrats) és Wes Hauch (The Faceless). A zenekar idén februárban a Dream Theater vendégeként már járt nálunk, október 23-án pedig a Between The Buried And Me oldalán a Dürer kertben lehet megnézni őket.

Az albumra a következő dalok kerülnek: 01. Muramasa, 02. Have A Blast (feat. Guthrie Govan), 03. Facepalm Mute, 04. Ji, 05. Scarlet, 06. Luck As A Constant, 07. Ragnarok, 08. The Gods Must Be Crazy!, 09. Make Total Destroy, 10. Erised (feat. John Petrucci), 11. Epoch, 12. Froggin' Bullfish, 13. Mile Zero (feat. Wes Hauch). 14. Masamune

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr594556334

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum