RockStation

PREMIER: Along For The Ride - Új Dream Theater-dal

2013. szeptember 09. - sunthatneversets

DReam Theater 2013.jpg

Szeptember 24-én érkezik a Dream Theater új albuma, mely szimplán csak az együttes nevét viseli. Ahogy John Petrucci gitáros a nekünk korábban adott interjúban elmondta, ezzel a lemezzel meg akarják mutatni mindenkinek, hogy 11 nagylemez után is vannak új ötleteik. The Enemy Inside címmel korábban már mutattunk egy dalt a lemezről, most pedig itt egy vadonatúj, melynek címe Along For The Ride. Ezt ráadásul Magyarországon a RockStation olvasói hallhatják először.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr135503293

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Anna Solymos 2013.09.09. 19:13:35

Nagyon meg akarják mutatni, de nem sikerül. Annyira unalmas, hogy észre se vettem, amikor véget ért.

satch 2013.09.10. 08:28:22

Ez minden csak nem új. Biztos kell egy ilyen is a lemezre, de remélem nem ezek a vontatott dalok lesznek a jellemzőek.

aquamarineblue 2013.09.27. 18:14:41

Ne küzdjetek, adjátok fel. Én feladtam a hallgatását. Nem hasonlítom régebbi lemezeikhez, más előadókhoz csak egyszerűen nem tartom jónak. Később lehet találok benne érdekes rész(let)eket de most ez nagyon egyszerűnek és unalmasnak tűnik számomra.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum