RockStation

Odaba*ós motoros punk-rock 'pesten!

2013. november 30. - Ernő Hellacopter

Peter Pan Speedrock.jpg

Odabaszós motoros punk-rock 'pesten, avagy végre a magyar fővárosban lép fel a holland Peter Pan Speedrock! A '97 óta üzemelő, és igazi fejletépős koncertbandaként ismert trió legutóbbi, sorrendben nyolcadik albuma  We Want Blood! címmel 2010-ben jelent meg, de ez a turné már a következő lemezük előszele is egyben.

Előttük játszik a texasi Honky, akik a Pantera és a ZZ Top közt elhelyezhető muzsikájukat „Championship Superboogie”-ként aposztrofálják. A '96 óta létező banda tagjai közt tudhatjuk az egykori Butthole Surfers és Melvins-tag JD Pinkus basszusgitárost és a Down-ból ismerős Bobby Ed Landgraf gitárost. Jelenleg tavalyi, 421 című lemezüket túráztatják.

A hazai mezőnyt az idei lemezükön Nicke Anderssont (Ex-The Hellacopters,Imperial State Electric) is felvonultatón retros garázsrocker The Trousers, és a Yellow Spots-ból ismert Schleki által menedzselt instrumentális kamionos surf-rock formáció, a Surf Truckerz képviseli.

Tehát december 2-án különleges garázs-punk-southern-stoner-surfrock estnek ad otthont a 100-as Klub programsorozata; a Vágóhídon található R33-ban, nemzetközi underground punk-rock-southern-stoner legendák vendégszereplésével.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr295668710

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum