RockStation

Kortárs tánc és performansz a Képzelt Város legújabb klipjében

2014. május 07. - sunthatneversets

kepzelt_varos_04_2013_foto_horvath_bernadett.jpg

Elkészült a Képzelt Város zenekar második videoklipje, a Theodor című számhoz. A klipet, amely a hatalmas világűr és az emberi lét kicsinysége közötti kapcsolatot dolgozza fel, Anglia misztikus tengerpartjánál forgatták.

A zenekar tavaly novemberben jelentette meg Anatolij című harmadik nagylemezét, mely Anatolij és Ludmilla Tokov, űrhajós házaspár tragédiáját foglalja hangokba, akik magukra maradtak a csodálatos és irtóztató világmindenségben. Míg az Ég veled, Anatolij!, az első Képzelt Város klip az ő történetüket jeleníti meg, addig a Theodor egy árnyaltabb, metaforikus síkra kalauzolja el a nézőt.

Az Ég veled, Anatolij! premierjéhez hasonlóan, a rajongók már az online bemutató előtt láthatták a klipet, ezúttal a Képzelt Város május 2-ai koncertje előtt vetítették le a Gozsdu Manó Klubban. A zenekar legközelebb május 31-én lép fel a Black Hourglass társaságában, az A38 tetőteraszán, nyáron pedig a Fishing On Orfű-n és a Művészetek Völgyében is elcsíphetitek őket. 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr726128679

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum