RockStation

Hell is Here Fesztivál a YUK-ban

2014. május 23. - sunthatneversets

Vulture Ind.jpg

Május 24-én - azaz holnap - igazi különlegességnek számító fesztivál lesz a YUK-ban. Az est főzenekara a norvég Vulture Industries,akik igazán egyedi art/extrém metalt játszanak az Arcturus nyomdokain! Zenéjüket absztrakt dallamok, ritmusváltások s rendkívül jellegzetes tiszta orgánum jellemzi. A román Dordeduh először játszik hazánkban. A Negura Bunget volt tagjait felvonultató zenekar a pogány extrém metalt keveri a tradicionális román népzenével,nem ritkán igen érdekes autentikus hangszerek kíséretével. A svájci Blutmond dallamos death metallal indítja majd a külföldi felhozatalt.

Hazai részről a stílus nagy öregjei közül a Vale of Tears, Dying Wish és az Agregator erősíti a prgramot, death metal fronton az Effrontery támad, míg a norvég főzenekarhoz hasonló art vonalat a Miserium viszi és a nemrég még Neochrome néven futó, de már Perihelion–ra átkeresztelt csapat,akik erős VHK izű experimental-extrém metaljukkal először játszanak a fővárosban. Összefoglalva,egy nagyon izgalmas estének nézünk elébe, ahol a  megjelenés kötelező,ráadásul pontosan,mert az első banda már 18.30kor a húrok közé csap!!! További információk ITT.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr986197720

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum