RockStation

Rock Icons - Új sorozattal jelentkezik Sam Dunn

2015. február 09. - sunthatneversets

sam-dunn-05.png

Bizonyára sokan emlékeztek még a Spektrumon tavaly ősszel futott "A heavy metal története" (ITT az összes rész megnézhető) című sorozatra, melyet Sam Dunn rendezett. Dunn 2005 óta rendez dokumentumfilmeket, a Metal: A Headbanger's Journey cíművel kezdte, de rendezett a Rush-nak, az Iron Maidennek, Alice Coopernek, jelenleg pedig a Soundgardennel dolgozik. Most új sorozattal jelentkezik, mely Rock Icons címmel startol február 21-én az amerikai VH1 Classic csatornán, és a rock/metal legendás alakjaival foglalkozik majd.

A sorozatban feltűnik Geddy Lee (Rush), Rob Halford (Judas Priest),  Ted Nugent (The ‘Motor City Madman’), Ann Wilson (Heart), Dave Mustaine (Megadeth), Nikki Sixx (Mötley Crüe), Slash (Guns N’ Roses), Daryl Hall (Hall & Oates), Joe Elliott (Def Leppard) és Billy Corgan (Smashing Pumpkins). Ahogy a rendező mondja a sorozat teljes mértékben a zenéről szól, illetve arról, hogy mi motiválja ezeket zenészeket és mitől lettek rocksztárok, hogy élték meg a régmúlt sikereit és mit csinálnak most. Alább egy rövid előzetes.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr857154515

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum