RockStation

Amihez a mester is gratulált: Itt az új Ann my Guard dal

2015. július 31. - BETH

amg1.jpg
Új dallal jelentkezett hazánk első és egyetlen doll – metál formációja. Az Ann My Guard (Baumann-Tóth Eszter Anna – ének, basszusgitár, Varga Krisztián – gitár és Tobola Norbert – dob) a legendás Silent Hill videojáték szintén legendás zeneszerzője, Akira Yamaoka munkássága előtti tisztelgésként, a saját stíluselemeivel és szövegével újraértelmezett felvétellel lepte meg rajongóit.

A Promise című dalt a banda Budapesten, a Supersize Recording stúdióban rögzítette.  A mester a jelek szerint igen elégedett, hisz saját közösségi oldalán is megosztotta a felvételt, amin nem csodálkozunk: szerintünk is elég menő és egyedi megemlékezést sikerült rögzíteniük. Ráadásul októberben Európai turnéra indulnak – és ugyan előtte a Dürerben és Pécsett is fellépnek mi egy magyar turnéra is kíváncsiak lennénk. Addig is csekkoljátok a zenekar hivatalos oldalait, és merüljetek el a dalban.



Az Ann my Guard hivatalos oldalai:
https://www.facebook.com/annmyguard?fref=ts
http://annmyguardofficial.tumblr.com/
https://twitter.com/AmG_band?lang=hu

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr657665796

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum