RockStation

Beyond This Tombstone - Itt egy új Swords At Hymns szöveges videó

2015. október 28. - sandroo

swords-at-hymns-autumnal-introspections-cover.jpgSzámomra eddig ismeretlenül csengett a Swords At Hymns zenekar neve. Egy brazil melodic black/doom bandáról van szó, csak, hogy nagyjából el tudjuk őket helyezni ezen a folyamatosan bővülő zenei horizonton. A zenekarra éppen a pár napja megjelent szöveges videójuk által figyeltem fel és gondoltam, hogy megosztom  veletek, mert elég jól tolják a talicskát ezek a brazil srácok.

Az előzőleg említett szöveges videót az idei év elején megjelent Autumnal Introspections című lemezen található, Beyond This Tombstone című nótához készítették, amely hat másik hasonló szerzemény társaságában szerepel a lemezen. A dal egyáltalán nem unalmas a maga hét perc hosszúságának és hömpölygésének ellenére sem, legalábbis szerintem. Szerinted?

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr598025222

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum