RockStation

A Lamb Of God is törölte az európai turné hátralévő állomásait

2015. november 20. - KoaX

lamb_of_god_2015_1.jpg

A Párizst ért szörnyű terrortámadások sajnos közvetlenül is hatással vannak a zenerajongók életére. Több zenekar köztük a Motörhead, Foo Fighters is úgy látta jobbnak, hogy lemondják az európai turnéjuk további állomásait. Sajnos most a richmondi Lamb Of God is beállt ebbe a sorba, akik a Children Of Bodom illetve a Sylosis zenekarok társaságában szedték volna szét a bécsi Gasometert november 26-án. A másik két banda ennek ellenére nem mondta le a turnét, folytatják a körútjukat. Azt nem tudjuk, hogy a már megváltott jegyekkel így mi lesz, érdeklődjetek a jegyirodáknál, biztos tudnak valami biztatót mondani.

Nagyon bízunk benne, hogy a zenekar minél előbb pótolja az elmaradt koncertet, sőt talán még hozzánk is elmerészkednek előbb vagy utóbb. Addig pedig nem marad más, mint a .....

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr548092638

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum