RockStation

DNS teszttel szűrik ki Prince tényleges örököseit

2016. május 09. - theshattered

0sziget2011_prince03.jpgPrince halálának napján egy minnesotai bíró kérésére mintát vettek az énekes véréből, hogy kielemezhessék a DNS-ét. Ennek oka egy nagyon egyszerű, de mégis nagyon okos lépés: hogy ki tudják szűrni azt, hogy ki jogosult ténylegesen a néhai énekes örökségére és ki az, aki nem, mivel az énekes végrendelet nélkül távozott az élők köréből.

A Minneapolis Star Tribune nevű újság szerint az elmúlt hetekben számos olyan ember került elő, akik állításuk szerint Prince törvénytelen gyerekei. Az ügyben illetékes bíró, Kevin Eide szerint bárki, aki ilyen irányú keresetet szeretne benyújtani, négy hónapig teheti meg a Carver Countyi bíróságon. A Prince vagyontárgyaival foglalkozó Bremer Trust pedig megadta az engedélyt arra, hogy az ügyben vérmintákat kapjanak attól a vizsgálatot végző orvostól, aki Prince boncolását és DNS tesztjét végezte Ohioban.

Prince úgy halt meg, hogy nem volt ismert gyereke. Az első feleségétől, Mayte Garciától volt egy fia, Boy Gregory, de ő a születése után egy héttel meghalt Pfeiffer szindrómában, 1996 októberében. Ez után Garcia még egyszer teherbe esett még az 1998-as válásuk előtt, akkor viszont vetélés miatt nem születhetett meg az utód.

(VIA)

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr208699844

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum