RockStation

Bizarr új bandával ad ki split lemezt a Ringworm

2016. május 20. - csubeszshuriken

ringworm_1.jpgA sajátos clevelandi hardcore hangzás egyik markáns képviselője, tehát a Ringworm a két évvel ezelőtt megjelent Hammer Of The Witch lemez után most ismét hallat magáról. A hardcore zenét a metállal kegyetlen jól ötvöző ohiói srácok egy érdekes split EP kiadványt készülnek kiadni, méghozzá egy bizarr új formációval közösen.

Ami Brain Tentacles néven fut és egy fura jazz / noise fúzió, amit Dave Witte a Municipal Waste dobosa és Bruce Lamont a Yakuza és a Corrections House szaxofonosa / énekese hozott létre. További érdekesség pedig, hogy a split két feldolgozást fog tartalmazni, méghozzá egy Venom és egy Celtic Frost szám újraértelmezését. Mindenesetre az itt lejjebb található fél percnyi promo videó, kellőképpen izgalmasan hangzik. Egyébként pedig mind két banda készül teljes lemezt is kiadni még idén a Relapse Records gondozásában majd. A kislemez pedig június elejétől előrendelhető.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr198733536

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum