RockStation

Herb, a Primus dobosa újra szívrohamot kapott

2016. július 04. - theshattered

tim-alexander-1500x500.jpgTim "Herb" Alexandernek, aki a Primus mellett a Puscifer és a Perfect Circle dobosa is volt, sajnos folyatódnak az egészségügyi problémái. A zseniális dobos 2014 után sajnos újra szívrohamot kapott, szerencsére ismét túlélte a többek számára végzetes esetet.

Alexander 2014-ben, amikor az első ilyen problémája volt, kihagyni kényszerült a Primus akkori turnéját - írja a Loudwire. Ekkor a Tool ütőse, Danny Carey ült be a helyére, amíg Herb felépült, így már a Primus 2014-es - még magukhoz mérten is kicsit furcsa - lemezén, a Primus & the Chocolate Factory With the Fungi Ensemble-n már újra ő játszott.

"A napokban egy második szívrohamon is átestem." - írta Herb az Instagramján - "Nem hittem volna, hogy mindez szinte pontosan két évvel a hármas koszorúérműtétem után megtörténhet. Tele vagyok szomorúsággal. Nem csak a tény miatt, hogy akár meg is halhattam volna, hanem hogy el sem tudtam volna köszönni a családomtól. Ez bármelyik percben megtörténhet és tudom, hogy EGY NAP ÚJRA MEG FOG TÖRTÉNNI, szóval mondd el a szeretteidnek, hogy szereted őket. Élvezd a velük töltött napokat, mert meg vannak számlálva. Csak rövid ideig vagyunk itt."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr528865686

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum