RockStation

Kerry King nem csipázta az Anthrax/Public Enemy együttműködést

2016. szeptember 21. - theshattered

01_30.jpgA Slayer húrnyűvője annak idején nem igazán volt oda az Anthrax rap/metal kollaborációjáért. A Public Enemyvel közösen írt Bring The Noise egyébként annak idején kvázi hagyományt teremtett, hiszen utána sorra születtek olyan együttműködések, melyben valamelyik keményebb zenekar egy rapperrel dobta be a közösbe, amijük van, nem is beszélve a nu metal hullámról.

Igaz, a Slayer is bevállalt egy hasonló megmozdulást az Ítéletnap filmzenealbumán, King sosem csipázta, ha egy rap formáció és egy thrash zenekar összedobta a buciját.

"Ó, hogy mennyire utáltam. De ezt tudták is. Nem titok ez egyáltalán, ha az lenne, el sem mondanám." - nyilatkozta King a Pittsburgh Post-Gazettenek a Bring The Noiseról - "Amikor közösen játszunk valahol, elő sem veszik. Talán már ki is kopott a dallistáról.

Mi is csináltunk valami hasonlót a '90-es években Ice-T-vel, de az nem crossover dal volt. Az egy igazi thrash dal volt, mivel Ice-T szereti a thrasht. Amikor feldobták nekünk, hogy egy ilyen dalt kellene csinálni, azt mondtam: 'Szó sem lehet róla, nem akarok valami rapdal részese lenni.' Semmi bajom a rappel, félreértés ne essék! De nem akartam, hogy a Slayer is meglépje ezt. De amikor bedobták Ice-T nevét, egyből belementem."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7111731797

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum