RockStation

Slowmesh - Megjelent a lemez, van új videó

2017. március 21. - sunthatneversets

slowmesh.jpg

Megjelent a Slowmesh bemutatkozó lemeze Something New címmel. Elérhető az összes lényeges stream és zeneletöltő szolgáltatásból, fizikai formában pedig az áprilisi Hammerworld CD mellékleteként lesz beszerezhető. A zenekar úgy érzi, hogy sikerült összerakniuk egy igazán sokszínű, fogós, egyszerre modern és régisulisabb rock hatásokat is ötvöző albumot.


A lemezt május 6-án mutatja be a zenekar a Gozsdu Manó Klubban, ahol teljes egészében eljátsszák, fellép több különleges vendég és speciális látvánnyal is készülnek. Itt lesz először beszerezhető az exkluzív digipack kiadású lemez is. Az este vendégzenekara a szegedi Dystopia lesz. 

Időközben elkészült a második video is az albumhoz, az Alice in Queue című dalra, ami a próbatermi hangulatot örökíti meg.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr312357425

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum