RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala /vol.9

2018. március 04. - sunthatneversets

godsmack_2014_1.jpgHétvégi dalmegosztásunk, most igazán extrém dolgot nem tartalmaz. Ellenben van itt dal heavy metal legendától, van itt mainstream rock, egy kis metalcore, európai death metal, meg kis post metal.

JUDAS PRIEST - Never The Heroes


Március 9-e az a napamikoris megjelenik a Judas Priest új albuma, a Firepower. A zenekar a héten új dallal örvendeztetett meg minden hithű metálost a középtemppós, himnikus Never The Heroes-zal.


GODSMACK - Bulletproof


Sully Erna énekes-gitáros, zenekari főnök több helyen nyilatkozta, hogy a következő Godsmack-lemez egy kicsit lágyabb vizekre evez. Egy kicsit sajnáljuk ugyan, de a hamarosan When Legends Rise címmel megjelenő lemez Bulletproof című dala, minden rádióbarátsága ellenére nagyszerű.


AT THE GATES - To Drink From the Night Itself


Tompa Lindbergről és csapatáról az At The Gatesről már régebben tudható, hogy új lemezre készülnek. A To Drink From The Night Itself címet kapott korong május 18-án jelenik meg és hát olyan zenét rejt majd, amilyet az At The Gatestől megszokhattunk. Itt fentebb épp a címadó dal szól.


WILL HAVEN - Winds Of Change


Március 23-án a Will Haven hozza el nekünk az apoklaipszist Muerte című új albumával. A post metal jeles képviselői már a második dalt osztották meg az albumról a Winds Of Change képében.


PARKWAY DRIVE - Wishing Wells


Valószínűleg nagyon sokan várják a Parkway Drive következő nagylemezét, melyről egyelőre csak annyit tudni, hogy 2018-ban érkezik. Hogy a rajongók is érezzék a törődést a zenekar a héten új dalt tett közzé Wishing Wells címmel.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2613711446

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum