RockStation

Előkerült az Aerosmith első turnébusza

2018. augusztus 09. - theshattered

aerosmith-van.jpgEgy igazi rocktörténeti csemegére bukkant az American Pickers című TV-sorozat legénysége, ami nem más, mint az Aerosmith legelső turnébusza, egy 1964-es International Harvester Metro, amit a csapat jó négy évtizede használt legutoljára. A járművet a csapat törzshelyétől, Bostontól körülbelül száztíz mérföldnyire nyugatra találták meg.

Ray Tobano, a csapat eredeti gitárosa ezt mondta a ma nem feltétlen jó állapotban lévő, de huszonötezer dollárért felvásárolt és nyilvánvalóan felújításra kerülő vasról: "Még kimondani is félek, de körülbelül negyven éve volt, mikor ebben a valamiben ültünk. Bostonból elmentünk New Hampshirebe százhuszonöt dollárért. A benzin, az útdíj, a kaja és a hazaút után fejenként három dollárt hozott nekünk. Emlékeztet a göröngyös kezdetekre és nézd meg hova jutottak a srácok, valami lenyűgöző!"

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr4214170115

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum