RockStation

Death és Doom - Like Rats és Confusion Master koncert Budapesten

2018. augusztus 28. - csubeszshuriken

36625054_1746935162055468_2378145923193634816_n.jpgA második Tukker buli szeptember 11 - én lesz esedékes, amikor is két remekbe szabott zenekart csíphettek el a Dürer Kert kistermében. Nem akármilyen turné fogja elérni kis hazánkat, hiszen a német Confusion Master és az államokbeli Like Rats fogja elpusztítani a hallójáratokat.

Az egykori Weekend Nachos tagokat is felvonultató death / doom vonalon operáló ötös könyörtelen szeletelést fog levezényelni ezen az estén. A Godflesh számcím ihlette név alapján lehetne párhuzamot vonni stílusilag, de olyan zenekarok hatásai mellett sem érdemes elmenni, mint a Bolt Thrower,a Celtic Frost, illetve az Obituary. A Southern Lord kiadónál székelő banda új lemeze hamarosan napvilágra kerül, ami minden bizonnyal hatalmas sújtás lesz és sokan fel fogják kapni rá a fejüket. Turnépartnerük Németországból a Confusion Master lesz, akik kőkemény Black Sabbath / Electric Wizard worshipben utaznak. Az Áprilisban megjelent 'Awaken' mit sem bizonyít jobban, hogy nekik is helyük van a doom mezőnyben és hamar a figyelem középpontjába kerülhetnek.Élőben garantált gyalulás várható, amit Te is megtapasztalhatsz, ha ellátogatsz a Dürerbe. Hazai részről pedig nem más, mint a sludge / post metál királya, a Torn From Earth fog a húrok közé csapni! Ezen ügy fb eseménye ITT, kedvcsinálók pedig lejjebb találhatóak. 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr9714207937

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum