RockStation

Dave Grohl korai punkcsapatának egy dala is rajta lesz a punk-dokumentumfilm filmzenealbumán

2018. november 23. - theshattered

Dave-Grohl.gifSalad Days: A Decade Of Punk címen fog megjelenni - a nem meglepő módon - a punk washingtoni csúcskorszakával, azaz az 1980-90 közötti időszakkal foglalkozó dokumentumfilm, melyhez egy ritkaságokkal telített soundtrack CD is társulni fog. Ezen ritkaságok egyike a Mission Impossible egyik dala, a Now I'm Alone, melyben anno egy azóta kissé ismertebbé váló dobos, Dave Grohl játszott. A film maga december 10-től lesz elérhető, az említett dal lentebb található.

A film rendezője, Scott Crawford így nyilatkozott a csapatról: "A Mission Impossible egy zseniális, bár rövid életű koncertzenekar volt. Több virginiai próbájukra elmentem, csak leültem és néztem, ahogy elvesztik az eszüket. Mindannyian nagyon jó zenészek voltak, Dave Grohlt nézni a dobok mögött mindig egy libabőrös élmény volt."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5314388610

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum