RockStation

Egy film, tíz dal - Egy filmprojektben fog szerepelni az Alice In Chains legújabb albuma

2018. december 13. - theshattered

hero-5.jpgAz idén megjelent Alice In Chains nagylemez, a Rainier Fog nem csak nálunk fogadtatott igen kedvezően, hanem úgy általában a világ rockzenei sajtójában is. A Grammy-jelölt nagylemez egy Black Antenna című másfél órás sci-fiben fog újra felelevenedni, mind a tíz fejezetet egy-egy dal ihlet. Ehhez egy rövidke trailer is készült, ezt lentebb láthatjátok.

Adam Mason, rendező: "Régi rajongója vagyok a zenekarnak. Ez egy lehetőség volt, hogy valami frisset és inspirálót csináljak a független filmes oldalról. A hang és a látvány az album és a film között szoros összefüggésben vannak, egy csodálatos szinergiának köszönhetően jött létre ez a nagyon egyedi projekt."

Sean Kinney, AIC dobos: "Mindig is játszottunk a gondolattal, hogy az egyik albumunk összes dalához videót csináljunk. Nem hogy ezt most megtettük a Rainier Foggal, hanem még túl is lépett rajtunk, egy egész istenverte film lett belőle. Minden, amit a videókban láttok, a Black Antennából való, csak hogy lássátok, mi vár rátok a teljes film megjelenésekor."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1014478450

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum