RockStation

A rózsaszín Barbie-álom találkozása a metal zenével

2023. július 28. - KoaX

ryan-gosling-barbie-642c02bd77619.jpgA napokban mutatták be a régóta várt Barbie-filmet. Na, de miért is érdekes ez most a számunkra? Ha nem csak fekete póló van a ruhatáradban és a bartánőd imádta kislány korában Barbie-t, akkor tuti ti is megnézitek a moziban a 2023-as év egyik legjobban beharangozott filmjét. és hidd el, rock-metal rajongóként vannak igazi meglepetések a filmben. Mutatunk kapásból hármat!

#1 Ryan Gosling elméletileg többször is játszik akusztikus gitáron a filmben. De nem is akármilyen modellen! A szemfüleseknek feltűnhet, hogy ez bizony egy Jerry Cantrell (Alice In Chains) signature modell.

ken-barbie-alice-in-chains-metallica.jpg

#2 A Just Ken dalt nem más játszotta fel eredetileg, mint a nemrég hazánkban is megfordult gitáros, akit a Guns N' Roses-ból ismerhetünk. Igen, fürtös barátunk Slash játéka halható a filmben.

#3 Ha figyelted az előző két bejegyzést, akkor észrevetted, hogy Ken, a szíve mélyén igazi Metallica rajongó lehet. Hiszen az ő betűtípusukat használja az övtáskáján és a gitárján is!

36w6iq7n5beb1.jpg

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr6118180279

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum