RockStation

Visszaigazolt a Sacred Reichba Dave McClain

2018. december 18. - theshattered

sacred-reich-dave-mcclain-2019.jpgA Machine Head idén leköszönt dobosa egy számára már ismert pozícióban tér vissza a dobcájg mögé: a Sacred Reichba. McClain 1991-1995 már dolgozott a thrashereknél, onnan szerződött át Robb Flynn mellé. A csapat persze nem is hagyja nyugodni a régi-új húst, nemsokára stúdióba is vonulnak.

Phil Rind: "Nagy örömmel jelentjük be, hogy Dave McClain újra a Sacred Reich tagja lett! Ez a lehető legjobb forgatókönyv, amit el tudtunk képzelni. Dave a legjobb! Mint kiváló dobosnak és hatalmas személyiségnek, nagyon örülünk, hogy újra a csapatban tudhatjuk. Februárban be is vonulunk a stúdióba, már alig várjuk, hogy 2019 nyarán megjelenjen az új lemez."

Dave McClain: "Nagyon örülök, hogy újra a Sacred Reichos testvéreim közé tartozok. Mindig is reméltem, hogy megadatik ez a lehetőség és újra együtt zenélhetek az egyik kedvenc metal zenekarommal. Már alig várom, hogy hallhassátok az új lemezt, amit februárban veszünk fel. Gyertek és találkozzunk a 2019-2020-as turnén!"

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2014499030

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum