RockStation

A feleségére hagyott mindent Oli Herbert

2019. január 14. - theshattered

oli-herbert.jpgEgy héttel a halála előtt írta végrendeletét az All That Remains október 16-án elhunyt gitárosa, Oli Herbert. A Victim of the New Disease nagylemez megjelenése előtt egy hónappal kerti medencéjébe fulladt Herbert ebben minden jelenlegi és jövendőbeli járandóságát a feleségére, Elizabeth Herbertre hagyta, kizárva mindenki mást, így a nővérét, Cynthia Herbertet is az örökösödési folyamatból.

A haláleset nyomozásában illetékes hatóságok természetesen gyanúsnak tartják, hogy a történtekhez ilyen közeli időpontban keletkezett a tizenegy oldalas dokumentum, így ennek is rendesen utána fognak nézni a már eleve többször furcsának titulált ügy még mindig tartó kivizsgálása közben.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr4114561110

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum